Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Zeer mooie zakelijke tassen van hoge kwaliteit

Ik heb een site gevonden waar je zakelijke tassen van hoge kwaliteit kan kopen. Deze site heet Ecowings en hier kan je werkelijk de mooiste modellen kopen. Het leuke hieraan is dat deze allemaal van  gerecyclede autobanden gemaakt worden, die op een vakbekwame en zorgvuldige manier worden omgetoverd tot een unieke buidel. Voor mijn man was ik op zoek naar een mooi cadeau en omdat hij bijna alles al heeft wat zijn hartje begeerd kwam ik op het idee om iets voor op het werk te kopen. Normaal neemt hij zijn spullen in een plastic zak mee naar zijn werk, maar dat vind ik nog steeds niet kunnen.  zakelijke tassen van hoge kwaliteit

Mooie spullen online te koop

Sinds ik de site heb gevonden ben ik helemaal verkocht, niet alleen voor zakelijke tassen van hoge kwaliteit, maar ik heb ook leuke en mooie modellen voor mijzelf voorbij zien komen. Het idee alleen al maakt mij blij, want op deze manier wordt het milieu niet belast met de oude autobanden. Deze krijgen immers een tweede leven Ook omdat de productie van Ecowings in India plaats vindt en daar de mensen dus aan het werk kunnen in deze branche. Voor mij reden genoeg om hier bij Ecowings mooie en zeer unieke modellen te kopen.