Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Laat hier een jaarboek drukken

jaarboek drukken

Ben je lid van een club, een vereniging of wat dan ook, dan is een jaarboek drukken een aanrader. Hierin kunnen alle leuke evenementen in verzameld worden met begeleiding van leuke foto’s of verhalen. Via Bookadew is het mogelijk om deze wensen in vervulling te laten gaan. Zij kunnen ervoor zorgen dat een jaar met een mooie herinnering worden afgesloten. Een mooi boek met diverse verhalen. Deze kan voorzien worden van een harde kaft met opdruk, of een bepaalde foto. Ook is het mogelijk om het boek te verfraaien met schutbladen of een leeslint erin. Deze kunnen in diverse kleuren geleverd worden. 

 jaarboek drukken

Leuke afsluiting van een top jaar

Veel bedrijven proberen elk jaar voor de werknemers iets bijzonders te geven als dank voor hun inzet. Meestal wordt het een flesje wijn. Om nu echt een fraai cadeau te geven is een mooi boek met diverse foto’s en verhalen van bepaalde gebeurtenissen te laten maken. 

Bookadew is een bedrijf die al veel mooie boeken heeft mogen drukken. Niet zomaar boeken, maar diverse modellen, zoals:

  • Levensboeken
  • Portfolio
  • Receptenboeken
  • Kinderboeken

Niet alleen leuk om zelf een boek te schrijven. Maar het is ook een geweldig idee om een bepaald boek te maken en deze cadeau te geven. Zeker een aanrader om een kijkje op deze website te nemen3. Wanneer je een idee wilt hebben hoe je het beste een geschreven map om kan zetten in een geweldig mooi boek met een mooie kaft.