Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Online bedankjes kunnen kopen

bedankjes

Afgestudeerd

Twee weken geleden ben ik eindelijk afgestudeerd! Ik heb vijf jaar lang op dezelfde opleiding gezeten omdat ik af en toe vertraging had. Dat is helemaal niet erg want zo heb ik mijn opleiding fijn kunnen afronden en veel tijd gehad om inspirerende mensen te leren kennen. Onder andere mijn docenten zijn mij erg dierbaar. Online ging ik zoeken naar leuke bedankjes voor mijn docenten. Graag wilde ik aan hen laten weten dat ik hun hulp en inzet erg heb gewaardeerd. Uiteraard zal ik dat nooit vergeten en heb ik natuurlijk de rest van mijn carrière veel aan alles wat ik van hen geleerd heb. Leuke bedankjes zijn dan wel het minste dat ik kan doen.

Bij Memoriae heb ik leuke bedankjes zien staan die vrij weinig geld kosten! Er is eigenlijk voor ieder wel wat wils en zo heb ik eenvoudig mijn inkopen kunnen doen. Leuke bedankjes voor andere kopen vind ik altijd wel leuk om te doen, om eerlijk te zijn. Online was het makkelijk bestellen en ik had de bedankjes al snel in huis. Morgen ga ik ze aan mijn docenten geven, ik ben benieuwd wat ze ervan vinden!