Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Lego speedboot kopen

Onderdeel van de Lego City collectie is de Lego speedboot. De Lego speedboot is een mooie toevoeging aangezien de meeste bouwprojectjes alleen voor op het land zijn. Het water is dus leuk voor de kinderen om toe te voegen aan de stad. In veel speelgoedwinkels is de speedboot helaas niet meer te koop of wordt het voor een hoge prijs aangeboden. Niemand wil te veel betalen dus daarom is het goed om opzoek te gaan naar een goede prijs.

Bricksdirect.com garandeert een goede prijs

Bricksdirect.com is de online dealer in Lego en koopt haar spullen voordelig in bij Lego zelf. Door de grote voorraden die worden ingekocht komt er korting overheen die flink kan oplopen bij zulke bedragen. Daarom kan Bricksdirect.com gegarandeerd een lage prijs bieden op Lego soorten die niet meer in de winkel liggen.

Waarom bij Bricksdirect.comkopen?

Veel lego wat niet meer in de schappen ligt wordt tweedehands verhandeld en dat zorgt ook voor de nodige teleurstellingen. Tweedehands worden er onvolledige pakketten verkocht of kan je worden opgelicht. Om dat te voorkomen biedt Bricksdirect.com de garantie dat de verkochte Lego nieuw is en dat het ook echt geleverd wordt. Wanneer dit niet het geval is heeft de koper natuurlijk altijd alle handvatten om het tegendeel te bewijzen. Bricksdirect.com staat voor eerlijke handel en eerlijke prijzen.