Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Wat een leuk duurzaam geschenk

Mijn man had van zijn werkgever een zeer leuk duurzaam geschenk gekregen. Dat bracht me op een idee om voor mijn eigen bedrijf relatie geschenken uit te zoeken. Moet zeggen dat hier op de site van eco Giving zoveel leuke dingen staan, dat ik er echt een paar uur voor uitgetrokken had om iets leuks uit te zoeken voor mensen die bij ons bedrijf komen. Ik heb gekozen voor een mooie gerecycled kartonnen A6 noteblok met 70 vel gerecycled papier, en natuurlijk een mooie houten pen erbij, en het mooie hieraan is dat ik deze relatie geschenken kan voorzien van ons logo. Natuurlijk had ik ook een gewoon notitieblok kunnen kopen met een pen, maar dit geschenk is echt een geschenk waardoor de natuur niet wordt beschadigd, er hoeven immers geen bomen voor worden gekapt.  Omdat ik dit relatie geschenk zelf ook erg mooi vond, heb ik meteen voor mijn medewerkers ook zo een cadeau gekocht, staat een stuk vrolijker op het bureau. Kan wel zeggen dat de relatiegeschenken goed in de smaak vallen, krijg er steeds weer mooie complimenten over, vooral omdat dit duurzame producten zijn. Ik ga alvast voor de feestdagen eens kijken wat er hier allemaal te verkrijgen is.  8a7537fa842417b8ccd9cc06e87b7a62ef253f2a