Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Speelgoed keukentje hout

Leuke speelgoed keukentje hout besteld.

Als kok van het gezin probeer ik dagelijks wat lekkers te toveren op tafel. Daarvoor sta ik vaak wel een tijdje in de keuken. Mijn zoontje vond het altijd geweldig om te komen koekeloeren en wilde maar al te graag deel uitmaken van het koken. Na hem altijd houten lepels te geven om mee te spelen, besloten wij om hem zijn eigen keuken te geven. En hij vindt het geweldig!

logo

Plezierige bezigheid
Na een tijdje speuren op het internet kwam ik de website: eerlijk-speelgoed.nl tegen. Daar was een ruim aanbod aan houten keukentjes.
Uiteindelijk hebben we besloten om de kleurrijke keuken met extra accessoires te kopen voor ons zoontje. Deze keuken is 7-delig. Vanaf dat we dit keukentje hadden geïnstalleerd is het een ware succes hier in huis. Ons zoontje is minstens een paar keer per dag lekker aan het kokkerellen en laat ons van zijn gerechten proeven. Het is heerlijk om hem zo bezig te zien met iets dat hij erg interessant vindt. Ondertussen kan ik zelf ook rustig verder koken en hoef ik geen houten lepels meer te geven. Het houten keukentje wordt namelijk geleverd met spatels. Daarnaast ook met twee pannetjes en zout- en peper vaatjes. Wat ons betreft een absoluut goede aankoop!