Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Waarom je naar Bretagne Frankrijk zou moeten gaan

Bretagne Frankrijk

Frankrijk is onder de Nederlanders een erg populair vakantieland. Zo zijn er meerdere prachtige regio’s waarvan je kunt genieten. Een regio die je niet zou moeten vergeten om mee te nemen in de keuze, is Bretagne. Bretagne Frankrijk is namelijk erg veelzijdig en zeker de moeite waard om naartoe te gaan. 

Prachtige bezienswaardigheden

Wanneer je ervoor kiest om naar Bretagne te gaan, zal je genieten van prachtige bezienswaardigheden. Zo kun je genieten van vuurtorens, kastelen en prachtige kliffen. Daarnaast zijn er ook een aantal bijzondere plekken die prachtig zijn om te bezoeken. Een van deze plekken is Île-de-Bréhat. Zo is dit eiland autovrij en is het maar tien minuten varen vanaf de kust. Je kunt hier een prachtige wandeling maken waarin je meerdere bijzondere stukken natuur te zien krijg.

Bretagne Frankrijk

Prettig weer

Naast dat ver in Bretagne mooie plekken zijn om te bezoeken, kun je er ook voor kiezen om het strand te bezoeken. Zo is het weer zomers warm, maar niet te warm. De temperatuur is meestal net iets boven de twintig graden. Doordat het weer meestal niet te warm is, kun je er ook voor kiezen om wandelingen te maken in de buurt van je hotel/resort. Zo krijg je het meeste mee van de prettige Franse sfeer. Bezoek een lokaal dorpje en zie hoe het daar, in vergelijking met Nederland, compleet anders aan toe gaat.