Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Perfect voor het hele gezin

campings ardeche

Als er een locatie geschikt is om met het hele gezin op vakantie te gaan dan is het de Ardèche in Frankrijk, leuke dorpjes, mooie landschappen, ruige rotsformaties en grotten. Niet voor niets zijn campings ardeche bijzonder populair bij vakantiegangers, en dan natuurlijk het heerlijke warme weer in de streek. Voor iedereen is er wel een geschikte camping te vinden, van eenvoudige campings tot zeer luxe vijfsterrencampings als je van wat meer luxe houdt tijdens je vakantie.

campings ardeche

Direct gelegen aan de rivier

Ben je op zoek naar een camping die aan de rivier ligt, en een eigen privéstrand heeft om van te genieten dan zit je hier goed. Van de campings ardeche is dit een van de topcampings, niet alleen de locatie maar ook de faciliteiten voor zowel jong als oud. Een zeer ruim zwembadcomplex met ligbedden en een verwarmd buitenbad, de kleinste gasten genieten van een peuterbad met glijbaan. In de zomer worden er diverse leuke sportieve activiteiten georganiseerd in het zwembad, hier kunnen natuurlijk jong en oud aan meedoen.

Afgelegen zeer luxe camping

Een van de luxe campings ardeche, gelegen in een afgelegen gebied met schitterende natuur. Bij het zwembad heb je de keuzen uit lekker koud rivierwater, of het water van het zwembad. Het subtropisch zwemparadijs is echt prachtig, met diverse glijbanen. Een grote speeltuin, elke dag animatie en een sportterrein maken deze luxe camping compleet. Maar de volwassenen zijn natuurlijk ook niet vergeten, met de hamam, sauna of het schoonheidscentrum. Voor te overnachten zijn er ook verschillende mogelijkheden zoals een caravan of een lodgetent.