Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Voordelige kinderkleding

Drie dagen geleden een bestelling geplaatst op de webshop van Woods. Nu al in huis! Erg goed geregeld dat kinderkleding uit het buitenland zo snel op het afleveradres word afgeleverd. Voor dat ik mijn bestelling had geplaatst heb ik eerst een aantal andere reviews gelezen. Hier uit maakte ik al op dat meerdere mensen tevreden zijn over Woods. Toen ik op de webshop kwam kreeg ik al gelijk een vertrouwd gevoel.

Relevante en betaalbare prijs

Mijn zoon had mij gevraagd om een paar nieuwe broeken voor hem te kopen omdat zijn huidige broeken te klein waren. Ik ben via een collega van mij die ook een kind heeft die graag altijd nieuwe kleren wil hebben op Woods.nl gekomen. Zij vertelde mij dat er op die site kleding top kleding wordt verkocht voor een betaalbare en relevante prijs.

Aardige medewerker van Woods

Omdat ik nog een aantal vragen had over de levering van de producten heb ik even contact opgenomen met Woods. De man aan de telefoon heeft me alles haarfijn uitgelegd. Ook informeerde hij me over retourneren en welke bijzaken hierbij komen kijken.

Verschillend assortiment

Wat me ook opviel aan het assortiment is dat het erg verschillend is. Met name veel verschillende kleuren en modellen. Kleding van de tijd dus! De broeken die mijn zoon en ik hebben uitgezocht op de webshop passen gelukkig allemaal en ze zitten lekker. Ik ben tevreden en mijn zoon ook. Woods zal zeker terugkomen in mijn gedachten als ik aan kinderkleding denk, op een positieve manier!