Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Zo vind je de tas die bij jou past

Sinds een aantal jaar is het dragen van een schoudertas weer helemaal populair. Dit heeft verschillende oorzaken. Eén van deze oorzaken zijn de hypes op sociale media. Doordat er sinds een aantal jaar steeds meer hypes op sociale media zijn, veranderen de trends ook razendsnel. Sociale media speelt hier dus een ontzettend grote rol in. Echter is het natuurlijk wel zo dat er iemand iets op sociale media moet posten, om ergens een hype van te maken. Een hype ontstaat in veel gevallen door invloedrijke mensen om Instagram en Facebook. Deze mensen worden ook wel influencers genoemd. Als influencers een bepaalde tas promoten, is de kans groot dat veel van hun volgers deze tas ook daadwerkelijk aan gaan schaffen. Het is natuurlijk wel van belang dat je een tas aanschaft die bij je past, maar hoe vind je deze tas nou eigenlijk? In dit artikel krijg je een aantal handige tips om jouw ideale tas te vinden.

De schoudertas is weer helemaal populair

De schoudertas is een tas die je over je schouder kunt dragen. Er zijn op dit moment veel verschillende varianten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een schoudertas van leer aan te schaffen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een schoudertas van kunststof aan te schaffen. Vind je deze twee varianten iets te basic? Kijk dan eens of je de krokodillen variant bij je vindt passen. Dankzij deze variant zul je iets meer opvallen. Houd je daarentegen meer van een onopvallende tas, dan kun je het best gaan voor een zwarte, een grijze of een witte schoudertas. 

Welke handtas past bij mij?

Naast dat je ervoor kunt kiezen om een schoudertas aan te schaffen, is het natuurlijk ook mogelijk om een handtas aan te schaffen een handtas kun je op weinig verschillende manieren dragen. Hierdoor kun je de tas niet te zwaar maken. Het nadeel van een handtas is dan ook dat je hier vooral de basic spullen in kwijt kunt. Ook is het zo dat je je handen nooit vrij hebt. Je hebt altijd de tas vast. Ben je toch van plan om voor een handtas te gaan? Kijk dan eens op het internet naar de verschillende mogelijkheden. Je hebt immers talloze varianten. Iedere variant heeft zo zijn voors en zijn tegens. Het is wel van belang dat je naar de mogelijkheid kijkt om een handtas met rits aan te schaffen. Deze tas is minder gevoelig voor zakkenrollers. 

Het voordeel van een heuptas

Tegenwoordig zijn heuptassen ook ontzettend populair. Deze tassen worden voornamelijk gedragen naar festivals. Echter kun je de heuptas vergelijken met de zogeheten fanny pack. Dit type tas wordt veelal gedragen naar de verschillende feesten in Nederland. Dit komt voornamelijk doordat het tamelijk eenvoudig is om deze tas te vullen met alle benodigdheden. Dankzij deze tas is de kans klein dat je spullen gestolen worden. Ben je ook van plan om binnenkort een nieuwe tas aan te schaffen? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een heuptas aan te schaffen. Een heuptas is er in veel verschillende kleuren en materialen.