Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

De leukste trends voor in je oren 

Tegenwoordig heb je overal trends voor, dus ook voor de oorbellen. Finaste is gelukkig heel er op de hoogte van de trends en hebben daarom ook super leuke oorbellen sets. De sets bestaan uit goud en zilver en hebben allemaal verschillende hangertjes of het is een setje van hele leuke knopjes!

Astrologie

Tegenwoordig zijn de sterren en de maan heel erg populair, ook voor in je oren. Je hebt allemaal leuke astrologische hangertjes zoals de maan, de zon en de sterren. Deze oorbellen hebben meestal wel kleine hangertjes, dus als je van klein en van de maan en de sterren houd is deze trend de perfecte trend voor jou!

Chain oorbellen

Je hebt vast wel op straat heel veel mensen zien lopen met van die schakel kettingen, nu zijn daar ook oorbellen van genaamd chain oorbellen. De oorbellen zijn niet zo heftig en dik als de kettingen, maar er zijn wel dikkere schakels als je dat leuk vindt. Er zijn ook oorbellen met wat dunnere schakels, dus voor iedereen valt er wat te halen. Vind je die schakel kettingen nou helemaal geweldig, dan zijn deze oorbellen zeker iets voor jou. 

Goud

De gouden sieraden zijn in deze tijd veel populairder dan de zilveren sieraden. Hoe dat komt is een raadsel. Waarschijnlijk is het zo populair, omdat goud er veel meer uitspringt. Het is ook populair, omdat heel veel celeberties goud dragen. Gouden sieraden gaan ook langer mee dan zilver, want zilver verkleurt sneller dan goud. 

Grote oorbellen

Grote oorbellen zijn helemaal in nu, voor de mensen die heel erg van mooie oorbellen houdt is dit een mooie kans op uit te pakken. De grote oorbellen zijn voornamelijk bedoeld om je outfit nog stijlvoller te maken. In de coronatijd liepen we allemaal in ons huispakken en als we dan naar de supermarkt gingen pak je een paar grote oorbellen en dan zie je er weer stijlvol uit.