Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Vloertegel Den Bosch

Vloertegels-uitzoeken

Mooie vloertegel in Den Bosch zijn te vinden bij Jan van Erp. Deze specialist in tegels en badkamers heeft een zeer groot assortiment. Veel mooie tegels en badkamer spullen zijn hier allemaal onder één dak te vinden. Eigenlijk moet ik zeggen, onder vier daken te vinden. Want inmiddels zijn er al vier vestigingen in het zuiden van Nederland geopend.

Ben jij aan het verbouwen en op zoek naar mooie plavuizen voor binnen of buiten, of voor tegen de wand, dan is dit bedrijf zeker aan te raden. Hier kan je een showroom bezoeken om zo nog meer indruk te krijgen. Tevens zal een adviseur jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Op zoek naar de mooiste vloertegel in Den Bosch

Wij hebben onlangs ene uitbouw laten plaatsen en hiervoor waren wij op zoek naar materiaal wat het beste op de grond kon liggen. Een tapijt daar waren wij inmiddels wel op uit gekeken. Vooral met kleine kinderen is dit geen goed idee. Wij wilden een vloer hebben wat je makkelijk schoon kan houden en wat er mooi uit ziet. In eerste instantie dachten wij aan vinyl, maar dat is niet stevig genoeg. Daarna werd de optie plavuizen geopperd, dit leek ons zeker wel wat. Het is stevig, makkelijk schoon te maken en in diverse kleuren en soorten te koop.