Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

knuffels van happy horse

happy horse

Iedereen wil natuurlijk dat zijn kinderen gelukkig zijn. Natuurlijk zijn er heel veel factoren die belangrijk zijn bij het ontstaan van geluk bij de kinderen. Dit geldt natuurlijk voor een leuke school, leuke vriendjes en vriendinnetjes, hobby’s, interesses enzovoort. In dit artikel zullen we ons met name richten op knuffels voor kinderen. Welke kind is niet groot geworden met een grote verzameling knuffels? Ze bieden troost in moeilijke tijden maar zijn ook erg leuk om mee te spelen in de leuke tijden. Kortom een knuffel voor een kind is vaak meer dan slechts een speelgoed artikel. Het kan zelfs een maatje zijn in meer of mindere mate, dit verschilt natuurlijk van kind tot kind en van knuffel tot knuffel. Waar moet je nu precies opletten als je op zoek gaat naar een geschikte knuffel voor je kinderen? Er zijn een aantal zaken die in de gaten moet worden gehouden bij de aanschaf van een knuffel. Hier zetten wij er een aantal op een rij:

happy horse

De leukste knuffels zijn van happy horse

Het merk happy horse Produceert al sinds jaar en dag vele verschillende en eigenzinnige soorten knuffels. Of je kind nu helemaal weg is van een konijn, een giraf, of een beer, alles wat je maar kan bedenken is verkrijgbaar bij de knuffels van happy horse. En als extraatje heeft het bedrijf ook nog eens de aansluiting gevonden met een aantal goede doelen, gericht op kinderen. Een gedeelte van de opbrengst zal daar heen worden gestuurd. Als we in het algemeen kijken dan zijn er nog een aantal andere zaken waar we goed op moeten letten bij de aanschaf van een geschikte knuffel voor je kind.

Zachtheid

Een van de belangrijkste kenmerken van een gemiddelde knuffel is dat hij zacht is. Dit heeft meerdere voordelen. De zachtheid maakt de knuffel knuffelbaar, wat natuurlijk een belangrijke eigenschap is voor een knuffel. Ten tweede scheelt het ook weer eventuele schade. In zachte knuffel is licht van gewicht en kan desnoods door een kamer worden ingegooid zonder dat hij kapot gaat. Zodoende heeft een knuffel ook als het ware in eeuwig leven.