Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Vind gemakkelijk een ideaal topdekmatras van 160×200

Schuimmatras

Je bent op zoek naar een topdekmatras en je weet de maten ook al. Dat is een goed begin! Een topdekmatras van 160×200 is te vinden in grote woonwinkels maar je kunt ook overwegen je matras online te zoeken. Dit scheelt vaak in de prijs en bovendien kun je jouw topdekmatras thuis laten bezorgen. Dat scheelt tijd en je spaart je rug, want sjouwen is niet nodig!

Perfect matras

Waar moet je aan denken?

Voor je echter een aankoop doet is het slim om goed na te denken over welk soort topdekmatras bij jouw wensen past. Het ene matras is het andere niet. Welke topdekmatras bij jou past hangt van een aantal zaken af:

  • je slaaphouding
  • hoe warm of koud je bent
  • hoe lang en breed je bent

Soms is het moeilijk om goed over deze dingen na te denken uit je hoofd. Bedenk je dus eerst hoe je normaal gesproken slaapt: lig je vaak op je buik, of toch op je zij? Heb je het ‘s nachts snel warm, of juist koud? En heb je wellicht klachten aan je gewrichten of rug? Al deze factoren spelen mee in je keuze.

Kuidschuim topper

Koudschuim voor ondersteuning

Hoewel in principe elk topdekmatras je ondersteuning biedt, is er een soort aan te raden als jij extra stevigheid nodig hebt: het topdekmatras van koudschuim. Het ondersteunt je slaaphouding en helpt ondertussen je lichaamstemperatuur te reguleren.

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen in je keuze? Speur dan eens het internet af naar adviezen en recensies van verschillende soorten topdekmatrassen om tot de juiste beslissing te komen.