Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Transport-, vrachtwagen- of wagenpark verzekering aansluiten

Transport

Ik was al tijden op zoek naar een bedrijf waar ik terecht kan voor een bedrijfsverzekering. Ik wil voor mijn bedrijf namelijk een transportverzekering, vrachtwagenverzekering en een wagenpark verzekering afsluiten. Dit bedrijf is specialist o het gebied van bedrijfsverzekeringen en risicobeheer specifiek voor de transportondernemer zoals wij. Omdat ik heel tevreden ben over wat Truckpolis doet, vertel ik vandaag meer.

Verzekering transport

Transportverzekering afsluiten

Zo kun je hier ook een transportverzekering afsluiten. De medewerkers hebben jarenlange ervaring met het werken in de transportbranche. Door een verzekering af te sluiten is de schade die tijdens het vervoer oploopt gedekt. Dit is van groot belang, want de chauffeurs van mijn bedrijf zijn heel veel onderweg. Dan is een verzekering heel erg belangrijk.

Vrachtwagenverzekering afsluiten

We konden hier ook een vrachtwagen verzekering afsluiten voor 15 vrachtwagens. Hierbij genieten we van gunstige verzekeringsvoorwaarden. Daarom krijgt u persoonlijk en deskundig advies. Op deze manier is er sprake van een vrachtwagenverzekering die geheel op de werkzaamheden afgestemd is. Dit is een stuk persoonlijker dan de verzekeringen bij een andere aanbieder.

Wagenpark verzekering afsluiten

Wel eens gedacht aan een wagenpark verzekering? Op die manier bent u op een voordelige manier gedekt voor alles wat u maar belangrijk vindt. We wisten van tevoren niet of het nou een goede keus voor ons was. Gelukkig konden ze alles precies uitleggen, geheel gratis. Daar was ik heel erg blij mee. Aan de hand van dat advies hebben we deze verzekering afgesloten.

Transport

Cyberrisico verzekering

We waren ook heel erg bang voor cyberrisico’s. Op deze manier was het bedrijf beschermd tegen allerlei moderne risico’s. Hierbij kunt u denken aan inbraak op ICT-systemen. Wij zitten natuurlijk niet op een Daarom hebben we maar snel een cyberrisico verzekering afgesloten bij Truckpolis. En dat tegen hele gunstige voorwaarden. Daarnaast is er ook nog eens sprake van hele korte lijnen. Wij zijn in ieder geval goed beschermd tegen allerlei aanvallen op ICT-systemen.