Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een nieuwe motor, maar wat met de oude?

Dagwaarde motor

Je nieuwe motor is binnen, gefeliciteerd! Je zal vast verheugd zijn op de vele kilometers die jullie samen zullen afleggen. Misschien is het je eerste motor, maar als dit niet zo is kan het zijn dat je je oude motor niet meer wilt hebben. Een motor is vrij groot en daarom is het niet wenselijk om er een in je bezit te hebben die je niet meer gebruikt. Hem verkopen is een goed plan maar dit kan ook lastig zijn. Het is verstandig om de opties eerst rustig door te nemen en dan kun je snel aan de slag gaan met motor verkopen.

First things first

Dus, ten eerste, hoeveel is jouw motor eigenlijk waard? Als je dit niet weet zijn er wel wat manieren om hierachter te komen. Je kan beginnen met jouw motor te zoeken op marktplaatsen om te zien hoeveel men hier gewoonlijk voor vraagt. Ook is het mogelijk om op sites de waarde te laten berekenen door eens te googlen op Dagwaarde motor. Daarna heb je de opties voor het uitkiezen qua methode. Je kan hem zelf aanbieden op verschillende marktplaatsen online. Dit is een wat langzamere methode waarbij je wel de gehele verkoop in handen hebt. Ook kan je de verkoop uitbesteden aan een bureau dat een koper voor je vindt.

Uitbesteding van een motorverkoop

Als een uitbesteding klinkt als iets voor jou dan zijn er verschillende bedrijven die deze service aanbieden. Je geeft het bedrijf informatie over jouw motor en voegt enkele foto’s toe om een indruk te geven van de algemene staat. Daarna moet je ook eventuele eigenaardigheden of upgrades aan te geven. Het is verstandig om hier eerlijk te zijn aangezien eventuele kapotte onderdelen opgemerkt zullen worden door klanten waarna deze terugkomen via het bedrijf. Als dit ingeleverd is zal het bedrijf aan de slag gaan met het vinden van een koper via hun afgesloten uitgebreide netwerk aan dealers waarvan zij de wensen weten.