Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Top Garagepoort Veiligheidstips die je Moet Kennen

Je bent erg voorzichtig en goedgeorganiseerd op vlak van de beveiliging van je huis, garagepoort en sloten maar je bent misschien ook wel geïnteresseerd in elke goede tip die je kan helpen om slimmer en alerter te zijn om een onaangename situatie te vermijden. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om weg te blijven van zulke problemen.

Je garagepoort moet goed geïnstalleerd zijn zodat de scharnieren niet loskomen en fatale ongelukken veroorzaakt.

Laat altijd een professionele slotenmaker deze poorten installeren

Als je een afstandsbediening voor je garagepoort hebt, zorg er dan voor dat kleine kinderen er niet aan kunnen komen. Let altijd op je kinderen zodat ze zichzelf niet in gevaar brengen. Laat hen niet spelen met de afstandsbediening van de garagepoort. Dit is een no-go.

Inspecteer regelmatig de garagepoort

Het wordt aangeraden om elke maand defecten aan de poort op te sporen. Controleer de kabels, rollers, veren of het optrekmechanisme op schade. In elk geval mag je niet proberen om die delen of de delen die eraan vasthangen aan te passen, te verwijderen of te herstellen. 

Je moet een getrainde hersteller laten komen om aanpassingen te komen doen wanneer nodig. Ze moeten onder hoge druk staan en niet zomaar loskomen.

Laat de garagepoorten nooit deels openstaan. Dit komt omdat als hij dan geactiveerd wordt, hij naar beneden kan komen en in contact kan komen met een object wat ook een impact heeft op de beveiliging van je huis.

Op vakantie

Als je graag reist en op vakantie gaat, zorg er dan voor dat de afstandsbediening van de garagepoort niet werkt door een accessoire te gebruiken dat storing op de zender veroorzaakt. Neem deze maatregel serieus zodat je een ontspannen, stress-vrije vakantie in het buitenland kan hebben.

Inbraak

Een nieuwe trend die een groot probleem aan het worden is bij inbraken is inbreken door de afstandsbediening van de garagepoort in de auto te stelen. Laat nooit de afstandsbediening van de garagepoort onbewaakt in je auto liggen. Je kan een afstandsbediening als sleutelhanger gebruiken zodat je hem altijd in je tas kan steken. Doe de deur van de garage naar je huis altijd op slot, zeker als de afstandsbediening geprogrammeerd is in je auto. Dit is maar iets kleins om aan te denken voor je veiligheid.
Bezoek onze website voor meer informatie: www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag