Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Snel opzoek naar hielspoor behandelingen!

Haastig opzoek naar hielspoor behandelingen! Over een kleine week begint de Nijmeegse vierdaagse. Hier wil ik maar al te graag aan meedoen, echter zie ik dat op dit moment niet gebeuren. Dit komt omdat ik onwijs veel last heb van mijn voeten. De huisarts had al aangegeven dat ik te maken heb met hielspoor. Vervelend om te horen wanneer je onwijs veel hebt getraind voor de vierdaagse. Enfin, ik heb ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Hoe dat ik het zal doen weet ik nog niet, wat ik wel weet is dat ik de Nijmeegse vierdaagse zal gaan uitlopen!

 

Voldoende tips op het internet gevonden

Als je op het internet gaat zoeken, dan zul je het vast en zeker vinden. Ook ik ben online gaan zoeken naar handige tips om van de klachten af te komen. Het gehele jaar getraind en dankzij de pijn in mijn voeten moet ik dit opgeven. Iets wat niet in mijn woordenboek sta! Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Dit bedrijf heeft handige zooltjes om je voeten goed te ondersteunen. Op naar de vierdaagse!