Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Pretparken op Instagram.

Pretparken zijn populaire bestemmingen voor een dagje weg met het gezin of met vrienden. Daarnaast is het bij veel pretparken ook mogelijk om een overnachting bij het park te krijgen. Op deze manier is er genoeg tijd om het hele park te bekijken en in alle attracties te gaan. Er zijn veel verschillende pretparken, sommige zijn bijvoorbeeld gericht op een jonge doelgroep met veel rustigere attracties. Andere pretparken zijn juist gericht op een wat oudere doelgroep met wat ruigere attracties. Hierdoor is er voor iedereen een geschikt pretpark te vinden met genoeg leuke attracties.

Wat is de toegevoegde waarde van Instagram voor Pretparken?

Instagram is een social media platform dat de laatste jaren sterk is gegroeid. Het voordeel van Instagram is dat het makkelijk is in het gebruik. Mensen kunnen makkelijk foto’s plaatsen, liken, delen en erop reageren. Via Instagram kan het pretpark door gebruik te maken van hashtags die populair zijn onder de doelgroep zelf de doelgroep opzoeken. Wat ervoor zorgt dat de berichten ook echt worden gezien door mensen die hier geïnteresseerd in zijn. Als pretpark kan er bijvoorbeeld geplaatst worden over speciale evenementen die in het pretpark plaats vinden, acties of speciale openingstijden. Meer mensen zullen naar het pretpark willen wanneer er een evenement plaats vindt of een actie is. Wanneer hierover op Instagram wordt geplaatst zullen meer mensen hiervan op de hoogte zijn en eventueel langskomen.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht Kan hierbij ondersteunen door vragen te beantwoorden van mensen die het pretpark zijn tegengekomen op Instagram. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de openingstijden of verschillende attracties. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten verder helpen. Daarnaast zullen zij de klanten die bijvoorbeeld een specifieke vraag hebben bijvoorbeeld over allergieën betreffende de eetgelegenheden op het park, doorverwijzen naar het pretpark zelf bijvoorbeeld door het uitvragen van contactgegevens. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar staat om de vragen van klanten te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op via de live chat om te kijken wat er mogelijk is.