Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Prachtig citroenboompje

Bekijk het prachtige citroenboompje op de site van Tropic trees. Op de site zie je citroenboompjes tot ongeveer 250 cm hoog. De citroenboom is familie van de citrus, en Tropic trees heeft andere citrusbomen dan het citroenboompje in het assortiment. Op de site is veel informatie te vinden hoe je een citrus mooi kan houden, en of deze wel tegen ons koude klimaat kan. Dan heeft Tropic trees ook nog andere bomen in het assortiment dan de citrus zoals de palmboom, en ook van de palmboom heeft Tropic trees kleine exemplaren. Alle bomen verkoopt Tropic trees online tegen een lage prijs.

Tropic trees heeft veel subtropische boompjes

Tropic trees heeft andere boompjes tot 250 cm. hoog in het assortiment dan het citroenboompje. Onderaan de afbeeldingen staat een tekstje en daar kun je linken naar de olijfboom 1 meter. De mini palmboom, meestal staat die binnen in een plantenbak, staat al in de eerste alinea, maar de vijgenboom nog niet. Bij Tropic trees is keuze genoeg met boompjes die zo klein zijn dat je er er overheen kan kijken. Sterker nog, een citroenboom van 250 cm. hoog is in feite al een grote boom. Maar zo’n citroenboom kan wel het begin zijn van iets moois, want de citroenboom behoort tot een soort boompjes.

Op de site kun je jezelf in citrusbomen verdiepen en veel kennis opdoen

Het citroenboompje behoort tot de familie citrussen. Tot de citrusbomen behoren de sinaasappel- limoen- granaatappel- en mandarijnenboom. Stuk voor stuk zijn dit boompjes die als mooi en uniek te omschrijven zijn. In het voorjaar komen er bloesems in, en bij allen zijn die anders. De bloesems verspreiden een heerlijke geur, en zijn mooi om te zien. Het kan interessant zijn om verschillende citrusbomen bij elkaar te planten omdat die bloesems anders zijn. Later in het seizoen komen er dan vruchten in die verschillend zijn. Op de site is veel informatie te vergaren over de citrusbomen, bekijk de site.