Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Partyboot

Party

Ik was al tijden op zoek naar een leuke locatie om een feest te geven. U kunt natuurlijk zoals veel mensen een zaal huren of het feest gewoon thuis vieren. Dit keer wilde ik het compleet anders aanpakken. Ik besloot te kiezen voor een partyboot in Amsterdam. Hoe leuk is dat! Op deze boot hebben we enorm genoten van een hapje, een drankje en natuurlijk een dansje. En de gasten? Die vonden het ook helemaal geweldig. Vandaag vertel ik meer over deze partyboot.

In Amsterdam en Rotterdam

Deze partyboot in Amsterdam en Rotterdam is geschikt voor vele feesten en events. Misschien geeft u wel een bruiloft, of is het weer tijd voor een personeelsfeestje. Deze partyboot is daar sowieso onwijs geschikt voor! Van grote tot kleine feesten. Iedere gelegenheid wordt een groot succes. Onpersoonlijke zaaltjes en te krappe woonkamers zijn verleden tijd.

Party boot

Alle ingrediënten voor een spetterend feest

Deze partyboot biedt echt alle ingrediënten voor een spetterend feest. Alle schepen beschikken namelijk over professionele audio-apparatuur. Daarnaast zijn er ook nog eens heel veel barfaciliteiten. Van een heerlijk fris wijntjej tot een vers getapt biertje of een cocktail. Heeeerlijk!

Borrelboot

Wist u dat u bij Event op het Water ook kunt varen op een borrelboot in Rotterdam en Amsterdam? Zodoende kunt u onder het genot van een heerlijk drankje varen door de havens van Rotterdam. Het is heel erg leuk om hier doorheen te varen. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht heel hard gewerkt. Het is toch gewoon super tof om op de borrelboot in Amsterdam tussen de sleepboten en zeeschepen in te varen? Ja, he. Dat vind ik nou ook!

BBQ boot

Op de BBQ boot kunt u heerlijk tafelen met een bijzonder uitzicht. Het makkelijke is dat de medewerkers helemaal met u mee denken. Zijn er mensen die geen vlees eten of een ander dieet volgen? Dat is geen enkel probleem! Er wordt met iedere wens rekening gehouden. De medewerkers doen het in ieder geval allemaal voor uw plezier. Alle gerechten zijn heerlijk gemarineerd en worden afgemaakt met een bijpassende saus.