Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Op zoek naar stoere vingino kinderschoenen?

Mijn dochters zijn geen groot fan van erg meisjesachtige kleding, en zo dus ook schoenen. Nadat de oudste uit haar laatste paar fatsoenlijke schoenen gegroeid was, was het dus tijd voor ons om op een zoektocht te gaan. We kwamen terecht op een website waar ze vingino kinderschoenen verkochten, en mijn dochter en ik waren gelijk verliefd. De vingino kinderschoenen zijn erg stoer, en goed van kwaliteit!

durlinger vingino

Kwaliteit

De schoenen zijn niet alleen erg leuk voor het oog, maar ze zijn daadwerkelijk goed van kwaliteit. Ik twijfelde hier eerst aan, en daarom heb ik op internet wat research gedaan. Ik wil natuurlijk niet dat mijn dochter rugklachten of andere vervelende klachten krijgt. Ze heeft ze nu ongeveer een maandje en doet er alles mee. Ze gaat er mee naar school, spelen met vriendinnetjes en ze trekt ze aan als we gaan wandelen. Ik ben erg blij om te zien dat ze zo blij is met de schoenen en dat ze daadwerkelijk goed zijn van kwaliteit. Ik kan zeker iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op www.Durlinger.com. Hier verkopen ze onder andere Vingino schoenen, erg leuk. Ik heb zelf ook een paar schoenen gekocht op de website, en ik ben er erg blij mee. Zeker een aanrader!