Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Nieuwe trend: petten borduren

Tegenwoordig is het niet meer gek als jongens hun petten borduren. Dit is al een tijdje een nieuwe trend en is erg geliefd onder de skater jongens onder ons. Ze laten hun petten borduren met de leukste kleurtjes op slagzinnen. Ik zie er de lol wel van in en vind het erg leuk om te zien. Alleen niet alleen door jongeren worden petten geborduurd, het gebeurd ook in het bedrijfsleven…

van dongen de kroon 2

Werkkleding

In een aantal beroepen is een onderdeel van de werkkleding een hoofddeksel, zoals en pet of een kartonnen hoedje. Dit heeft te maken met hygiëne, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het er niet leuk uit mag zien. Zo was ik van de week in de Albert Heijn en daar gleed mijn ogen langs het petje wat de medewerkers van de brood afdeling op hebben. Ik vond het er leuk uit zien, en toen viel mij op eens op dat er aan de zijkant een Albert Heijn logo geborduurd zit. Ineens wist ik hoe al die jongeren op het idee kwamen om hun petten te borduren. Ik begrijp de trend nu, en ik vind het er erg leuk uit zien. Leuke, felle kleuren en mooie petjes komen vaker voorbij!