Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Nieuwe schoenen dankzij Floris van Bommel

Het feit dat ik al een lange tijd aan het zoeken ben naar nieuwe schoenen. Helaas kon ik het in de stad maar niet vinden waardoor ik hoopte via internet wel te slagen. Zodoende ben ik online gaan zoeken en een tal van bedrijven gezien waar het mogelijk is om prachtige schoenen te bestellen. Ook bij Floris van Bommel schoenmode was ik verbaasd over de hoeveelheid prachtige schoenen. Tevens ook de kosten welke bij hun een stuk aangenamer was.

logo-nl

Hier ben ik dan ook verder gaan kijken in het assortiment en terecht gekomen bij genoeg leuke schoenen die ik maar al te graag wil hebben. Over de kosten hoef ik me bij hun geen zorgen te maken aangezien het goedkoper is als wat ik elders heb gezien. Voor mij was de keuze dan ook gemakkelijker om hier te gaan bestellen. Op het laatste moment had ik twee paar schoenen in de winkelmand waar ik uit moest kiezen. Omdat de kosten toch aan de lage kant was heb ik er maar voor besloten om ze allebei te bestellen. Als het goed is wordt het vandaag bij mij thuisbezorgd! Ik hoop van harte dat de schoenen goed zitten.