Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Mooie Gabor slippers

Mag ik jou wat vertellen over mijn favoriete slippers. In de zomer loop ik graag op blote voeten. Maar dit kan natuurlijk niet overal. Ik loop dan vaak op slippers en / of sandalen. Dichte schoenen heb ik nagenoeg niet aan.

Leuke mode!

Voor in de douche op de camping heb ik gewone simpele slippers, de goedkoopste die ik kan vinden. Maar als ik daar even op loop, doe ik ze toch snel weer uit. Elk jaar koop ik Gabor slippers. Deze zijn echt mijn favoriet. Als ik die aan heb, lijkt het alsof ik op blote voeten loop. Ze hebben een ontzettend fijn voetbed! Echt geweldig. En ze zien er ook nog eens erg leuk uit, het oog wil tenslotte ook wat. Zodra deze slippers helemaal op zijn, bestel ik online weer nieuwe slippers van dit merk. Ik wil nooit meer andere slippers, ik heb diverse merken geprobeerd, maar dit merk ik toch echt mijn favoriete merk. De slippers kosten ongeveer 65 tot 70 euro. Dat is niet goedkoop voor slippers, dat weet ik, maar ze zijn het geld zeker waard! Ik loop hier zo vaak op en ik heb nooit last van mijn voeten! Dat is wel wat waard vind ik! Ze zijn dus een echte aanrader. Veel plezier er mee!