Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Je eigendommen bewaken door middel van camerabewaking?

Iedere 10 minuten wordt er ergens ingebroken, jaarlijks vinden er gemiddeld 55.000 inbraken plaats en de meeste inbraken vinden overdag plaats. Deze cijfers en gegevens liegen er niet om. Wanneer je vreest voor je eigendommen is camerabewaking wellicht een optie. Waar is camerabewaking goed voor? 

Houdt je kinderen in de gaten

Wanneer kinderen aan het spelen zijn kan er van alles gebeuren. Soms heb je het gevoel dat je er constant op moet letten. Met een beveiligingscamera kan je dit makkelijker doen en weet je precies waar je kinderen zijn en wat zij aan het doen zijn. Dit kan je vanaf je mobiele telefoon bekijken terwijl jij bijvoorbeeld het eten aan het koken bent. Daarnaast zullen je kinderen minder brutale activiteiten ondernemen omdat zij weten dat ze in de gaten gehouden kunnen worden. 

Bewaakt je eigendommen

Je eigendommen zijn je lief en deze wil je meestal niet kwijt. Om deze extra te bewaken is camerabewaking een goed alternatief. Je kan je huis bijvoorbeeld voorzien van een bewakingscamera om ongewenste bezoekers buiten te houden. Dit kan je vanaf afstand zien en wanneer noodzakelijk de autoriteiten inschakelen. Of wat denk je van je pad voorzien van een bewakingscamera om je geliefde auto extra te bewaken. 

Afweersysteem voor inbrekers 

Inbrekers zullen jouw huis eerder voorbij lopen wanneer er camerabewaking aanwezig is. Hierdoor werkt de camera als een afweersysteem. Hierdoor kan jij met een gerust hart gaan slapen of op vakantie gaan. 

Camerabeelden liegen niet 

Wat er wordt opgenomen door de camerabewaking is gebeurd. De beelden zullen niet liegen. Hierdoor vindt de politie het ook erg fijn om de opgenomen beelden te bekijken. Het is een zeer nuttig bewijs.

Geeft korting bij verzekeringsmaatschappijen 

Verzekeringsmaatschappijen vinden het erg fijn wanneer de eigendommen worden beveiligd door middel van een camera. Hierdoor krijg je veelal korting op je verzekering.