Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Intens gelukkig met mijn leren jasje dames

Ik heb een nieuw leren jasje dames gekocht, en ik ben er echt onwijs blij mee. Het leren jasje dames is erg mooi en zit onwijs lekker. Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om mijn jasje te gaan combineren met andere leuke items. Het jasje is zeker een goede aankoop geweest!

leren jassen dames

Altijd handig

Een leren jasje is altijd handig. Het kan bij vrijwel iedere outfit en het verveelt gewoon nooit. Ik denk zeker dat het belangrijk is om in ieder geval een leren jasje in je kast te hebben hangen, voor het geval dat. Ik vind eht erg mooi en ben dan ook erg blij met de mijne. Zoals sommige mensen wel zullen weten, had ik eerst een rode jasje. Ik heb deze nog steeds en kan dan ook niet wachten totdat ik deze weer aankan. Toch heb ik er een zwarte bij gekocht. Ik heb dit gedaan omdat zwart iets gangbaarder is en vrijwel overal bij kan. Ik ben zeker onwijs blij met mijn aankoop en ik kan iedereen die nog op zoek is naar een leuke leren jas aanraden om eens een kijkje te nemen bij leather shop Doci!