Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Hoe werkt de urenregistratie voor chauffeurs?

Data2track.nl heeft iets uitgevonden dat nog weinig Fleet management deskundigen is gelukt. Dit is namelijk de lancering van de Chauffeursapp. Het is nog niet heel bekend in de transportwereld, maar de transportbedrijven die deze app gebruiken, kunnen niet meer zonder. En dat is nog op een zachte manier gezegd. De vele handige en waardevolle functies waarover deze app mee is uitgerust is nog in geen andere app te vinden op één plek. Het doel van deze app is om via de compacte versie de plaats in te nemen van de traditionele boordcomputer en het werk van de chauffeurs te vergemakkelijken.

De AGR Cockpit kan niet meer worden vergeten

Naast de vele producten die inmiddels op de markt zijn gebracht door het bedrijf is de agrarische sector niet vergeten. Daarmee wordt bedoeld dat ook de agrarische sector de nodige innovatie nodig heeft in verband de inmiddels verouderde systemen. Het gevolg van het niet vernieuwen van de systemen is de oplopende storingen en foute data. De AGR Cockpit brengt hier voortaan verandering in. De nieuwe uitvinding is al helemaal voorbereid op de nieuwe ontwikkelingen in de toekomst. Dit systeem is in staat de registratie van meststoffen te combineren van slimme boordcomputer functies. Het bedieningspaneel is erg overzichtelijk en handig in gebruik.

Is D2T de concurrentie te slim af?

Dat is inmiddels geen twijfel meer maar een feit. De producten die dit bedrijf op de markt heeft te brengen, is nog geen ander zo goed gelukt. Er zijn op het web veel alternatieven te vinden met vergelijkbare functies maar toch zit daar verschil in. Het grootste verschil zit in de bereikbaarheid. In tegenstelling tot de concurrerende soft- en hardware bedrijven is het D2T gelukt om alle functies op een compacte manier in één app te stoppen. Bovendien is het systeem centraal en kan dus zowel gebruikt worden door de office als de chauffeurs op de weg. De sleutel is afstand.