Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Het juiste reïntegratiebureau kiezen: hier moet je op letten

reintegratiebureau leiden

Helaas is een van je medewerkers er vanwege ziekte een tijdlang tussenuit geweest. Gelukkig mag hij of zij nu weer reïntegreren en daarom ben je op zoek naar een reïntegratiebureau Leiden. Maar hoe kies je nu het juiste reïntegratiebureau? Je leest hier alles over in dit artikel.

reintegratiebureau leiden

Kijk naar de keurmerken

Er zijn verschillende keurmerken voor reïntegratiebureaus, zoals Noloc en Blik op Werk. De meeste reïntegratiebureaus zullen niet alle keurmerken hebben, maar goede reïntegratiebureaus hebben er vaak wel minstens één. Let hier daarom op bij het maken van je keuze.

Lees de reviews

Om erachter te komen of een bedrijf echt kwaliteit levert is het aan te raden om de reviews van dit bedrijf goed door te lezen. Deze reviews kun je vaak heel makkelijk vinden. Je ontdekt hiermee ook wat de voor- en nadelen van het bedrijf zijn.

Eenvoudiger zoeken naar een reïntegratiebedrijf

Je kunt natuurlijk websites van verschillen reïntegratiebedrijven bekijken en ze zo met elkaar vergelijken, maar dan ben je wel even bezig. Het is veel eenvoudiger om via een vergelijkingssite naar een goed reïntegratiebedrijf te zoeken.