Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Heerlijk weer om te vissen!

Iedere sportvisser weet inmiddels vast wel uit eigen ervaring dat de uitspraak ‘regenweer is goed visweer’ dubieus is. Natuurlijk leeft het waterleven wat op na een korte bui, maar langdurige neerslag betekent eigenlijk gewoon: pak maar in. Veel vissen komen echt niet naar boven na een verhoging van de waterstand. Bovendien wordt er allerlei voedsel zoals wormpjes en insecten het water in gespoeld, waardoor de kans dat de vis jouw aas pakt alleen maar afneemt. En zeg nou zelf, zit je echt graag buiten in die natte bedoening? Die vis hoort in dat water te leven, jij als mens niet. Daarom kun je veel beter gaan vissen met een lekker zonnetje op je bol. Helaas is dat op lange dagen ook niet altijd even prettig, zeker niet als de tand des tijds voor wat dunnere beharing op de schedel zorgt. Gelukkig bestaat er dan een vissers hoedje!

Waar koop ik een goed vissers hoedje

Bij Hatland kun je terecht voor een ruime keuze vissers hoedjes, waardoor er ook voor jou een mooi exemplaar tussen zit. Uiteraard kun je een vissers hoedje ook gewoon als zonnehoed gebruiken. Hierdoor zijn ze ook uitstekend geschikt voor een dagje strand, terras of gewoon lekker in de tuin. Bovendien zijn de meeste vissers hoedjes waterafstotend, zo kun je ze zelfs als mini paraplu gebruiken.

Welke hoed is het meest geschikt voor mij?

Over het algemeen zijn al onze vissers hoedjes geschikt voor alle sportvissers. Echter, voor de heren zonder weelderige haardos die langdurig in de volle zon naast hun hengel zitten, is een hoedje met UPF50+ zeer aan te bevelen. Afhankelijk van jouw situatie wil je een hoedje wat ademt, oorflappen heeft of een goede windstopper is. Ook is de keuze tussen leer, katoen of synthetische stoffen mogelijk, evenals de diversiteit in kleuren. Hoe dan ook, zoek je een vissers hoedje? Wij hebben wat jij zoekt!