Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Heel veel overhemden borduren voor nieuwe start

Ik heb een schildersbedrijf en onlangs heb ik dertig werknemers aangenomen. Een flinke groeispurt. Ik kon het mij veroorloven door een grote klus die ik aangereikt kreeg. Dat gaf mij de motivatie om all-in te gaan, om nu echt te kiezen voor een uitbreiding. Dit ging dus meteen eigenlijk van z’n leien dakje. Nu is het taak om overhemden te borduren met het logo van ons bedrijf. Overhemden borduren is niet iets wat ik zelf kan, daarom heb ik een bedrijf ingeschakeld om dat voor mij te doen. Ik ben totaal niet handig in dit soort productionele zaken, hoeveel shirts, welke maten en hoe lever je logo aan, al dat soort vragen kon ik niet beantwoorden. Gelukkig heeft het bedrijf heel veel voor mij opgelost en advies gegeven. Ik kan niet wachten om straks alle leden van het bedrijf met een overhemd aan, aan het werk te zien. We willen een groepsfoto maken voordat de grote klus begint. Het voelt als een mooie nieuwe start. Terwijl zij bezig zijn, ben ik bezig met het binnenhalen van nog meer klussen. Ik heb drie maanden de tijd om dit voor elkaar te krijgen. Even flink werken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt.

vandongenmetdekroon