Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Groen leer jasje

Ik hou ervan om een leren jas te kopen die net anders is als dat andere dragen. Zo ook een groen leer jasje die ik maar al te graag wilde hebben! Helaas heb ik heb toen die tijd ergens gezien en het nu vergeten ben waar ik hem gevonden had. Door op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe groene leren jas ben ik terecht gekomen op de website van Leathershopdoci.nl. Hier werd het in ieder geval duidelijk dat een leren jas helemaal niet duur hoeft te zijn, sterker nog, een leren jas die zo voordelig is maakt mij in ieder geval enthousiast.leren-jassen-heren

Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun te bestellen en mijn groene jas uiteindelijk te mogen “dragen”. Iets wat ik al een lange tijd wil is toch echt mogelijk geworden door hun!

Zo is het bestellen van deze leren jas ook erg gemakkelijk aangezien ik binnen twee minuten de bestelling al had geplaatst. Vooral het feit dat ik de eerstvolgende werkdag mijn leren jas al in huis had maakt mij erg tevreden!