Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Goedkope leren jasjes dames

Afgelopen maand heb ik van mijn moeder een fantastisch cadeau gekregen. Zo is ze opzoek gegaan naar mooie leren jasjes dames. Ze kwam vervolgens uit op de website van Leathershopdoci.nl. Het bedrijf levert alleen leren jassen. Normaal gesproken zijn leren jassen erg duur, maar bij dit bedrijf valt dat reuze mee. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens het assortiment te bekijken op de website. Ze hebben voor ieder wat wils en daarnaast hebben ze ook nog eens een webshop waarop je online een bestelling kunt plaatsen!

Online besteld

Mijn moeder had mijn cadeautje binnen 2 dagen al binnen. Ook ik had afgelopen week een bestelling geplaatst voor mijn dochter en ook deze bestelling was al binnen 2 dagen binnen. De service is dus perfect, evenals de kwaliteiten van de mooie leren jasjes dames. Eigenlijk alles wat je als klant zijnde wenst hebben ze. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit. 

Op de website heeft elk product een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Daarnaast kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf voor vragen of extra informatie. Bekijk daarom de mogelijkheden op de website.