Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Energetix webshop zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen

Er zijn genoeg redenen om je eens te gaan verdiepen in de Energetix webshop. Op deze webshop worden sieraden verkocht zoals magneet sieraden die kunnen ondersteunen met meer energie, een verbeterde doorbloeding en sterkere persoonlijke balans. Dit bedrijf Energetix welke sinds 2002 in Duitsland is opgericht, maar inmiddels actief is in meer dan 30 landen heeft een zeer uitgebreid assortiment. Behalve sieraden voor vrouwen zijn er ook sieraden voor mannen en kinderen hier te koop. 

Mijn belangstelling voor deze sieraden is begonnen toen ik werd uitgenodigd bij een vriendin voor een sieradenparty. Heb van veel party’s gehoord, maar een sieradenparty was voor mij nieuw.  Energetix webshop

Zeer interessante avond

Tijdens de sieradenparty bij mijn vriendin werden zeer mooie sieraden getoond, maar wat ik zeer interessant vond was de werking van bepaalde sieraden. Zo liet ik mij vertellen dat Energetix magneetsieraden en accessoires een positief effect hebben op je kracht, balans en energie. Zelfs kan het positieve werking hebben op mensen met astma of eczeem.

Sinds ik een mooie armband bij deze webshop heb gekocht en deze draag, voel ik mij elke dag een stuk ontspannender. Behalve dat ik de blits maak met dit mooie sieraad heeft het een positieve werking op mijn lichaam en geest.