Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Eiken panelen op maat

Bekijk de eiken panelen op maat bij Woodstock panelen. Op de site is veel informatie te lezen over Slavonisch eiken waarvan je meubels kan maken die niet alleen nieuw mooi zijn, maar mooi blijven. Eiken panelen op maat bieden veel opties en kunnen een verrijking voor je interieur zijn. Het is een grote tegenhanger met vroeger, er is een tijd geweest dat grenen fabrieksmeubelen trendy waren, en die tafels werden snel lelijk. Grenen is een zachte houtsoort, in het blad kwamen snel krassen, en omdat het uit een fabriek kwam, was er niets tegen te doen. Beter is iets creëren met panelen van Woodstock.

Woodstock Hengelo levert kwaliteit

Van de eiken panelen op maat een tafel maken blijft niet alleen lang mooi, maar is ook goed te onderhouden. Dat grenen tafeltje uit de fabriek met een tafelblad vol met krassen en butsen, dat was voor de stort of de kringloop of de rommelmarkt. Maar een tafel van eiken panelen op maat op een stalen onderstel van Woodstock, zal niet snel lelijk worden, en mocht het wel lelijk worden dan is het op te schuren en opnieuw in de blanke lak te zetten. Dit komt door de goede kwaliteit waar Woodstock panelen Hengelo voor staat. Maar van panelen kun je meer maken dan tafels.

Maatwerk meubels is veel netter, en nu binnen ieders bereik

Met eiken panelen op maat kun je naar eigen maatvoering meubels maken. Te vaak is een kastje wat in het zicht staat niet in het goede formaat te verkrijgen, en dan komt er op die plek maar een kastje wat iets te klein is want dat past altijd. Op die plek een maatwerk kastje is dan veel netter, en nu binnen ieders bereik dankzij de panelen van Woodstock Hengelo. Bekijk de site en lees de informatie. Al snel zal je constateren dat zij voor kwaliteit staan, en dat je die kwaliteit snel en makkelijk in huis kunt hebben.