Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Eenvoudig een Volkswagen camper huren

Wij willen maar al te graag een Volkswagen camper huren. Helaas valt het aanbod tegen met hetgeen wat wij tot op heden hebben gezien. Wij willen dit namelijk gaan organiseren om met onze trouwdag hiermee vervoerd te worden.

CamperVoet_Volkswagen_T2_Bruiloft-555x290-1

Groot feest!

Over een kleine twee maanden mogen wij het ja-woord tegen elkaar gaan zeggen. Nu dat het bijna zover is zijn wij alleen nog bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Hopelijk zijn wij niks vergeten te regelen, maar dat zien wij dan wel.

Online gezocht

Mijn aanstaande man had al eens vaker gezegd dat ik het online moest zoeken. Hij heeft andere dingen wat geregeld moet worden, zelfs sommige dingen waar ik niks vanaf mag weten. Doordat ik uiteindelijk online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van campervoet.nl. Dit bedrijf hanteert zeer aantrekkelijke prijzen om het ook daadwerkelijk te kunnen huren. Ik heb er dan ook meteen voor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Hopelijk kan ik het middels de telefoon direct boeken. Ik weet in ieder geval wel zeker dat mijn aanstaande dit onwijs leuk gaat vinden!