Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een roadshow organiseren?

Een roadshow organiseren? 

Een roadshow is een effectief middel om de relatie met je klanten te versterken. Wil je echt indruk maken met je roadshow? Huur dan een roadshow truck voor een optimale klantbeleving. Het organiseren van een evenement kost veel tijd en moeite. Er komt namelijk best veel bij kijken. Zo is het vinden van een geschikte locatie vaak een enorme heikel punt. Met een roadshow truck hoef je je hier niet druk om te maken. De event trailer is een flexibele oplossing die je volledig naar wens kunt inrichten. Wel zo handig!

Wat is een roadshow truck?

De naam verklapt het al een beetje. Een roadshow truck is een trailer waarin je diverse evenementen, zoals een roadshow, kunt organiseren. In de trailer van de vrachtwagen is een mobiele evenementenlocatie gebouwd. Je kunt dus waar je maar wilt je roadshows organiseren. Of het nou op de bedrijfsparkeerplaats is, bij de klant is, in het centrum van de stad of aan het strand, met de vrachtwagen kun je eenvoudig en waar je maar wilt je evenementen laten plaatsvinden.

De voordelen van een roadshow truck

Voor een roadshow wil je gebruik maken van de ideale locatie. Daarom hebben we alle voordelen van een roadshow truck voor je op een rijtje gezet:

  • Doordat de meeste evenementen op standaard locaties worden gegeven, geef je je gasten een unieke en onvergetelijke ervaring. Daarnaast ziet de trailer er goed uit en kan je ook nog eens zelf bepalen waar je de trailer wilt plaatsen voor een optimale beleving. 
  • De trailer is geschikt voor een groot scala aan evenementen. Beurzen, roadshows, bedrijfsfeesten of een productlancering kunnen eenvoudig plaatsvinden in een roadshow truck.
  • Het vinden van de ideale locatie kost veel tijd en kan onnodig voor stress zorgen. Doordat je de trailer volledig naar wens kunt inrichten en snel kan worden opgebouwd, kan je je focussen op alle overige belangrijke zaken. 
  • Het opbouwen en afbouwen van de truck neemt weinig tijd in beslag waardoor je binnen korte tijd veel locaties kunt bezoeken.