Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Een gemotiveerde hobbyist fotograaf in trekkershut Limburg

Nu ongeveer twee weken geleden heb ik weekendje doorgebracht in de trekkershut Limburg, en god wat een ervaring! Ik was hier met mijn gezin (1 vrouw en twee dochters) en waren echt toe aan een fijne week. Ik was al tijden geïntrigeerd door de wildere natuur van Limburg, en dit leek me de perfecte plek om mezelf er compleet in te begeven. Ik ben van mezelf een fotograaf hobbyist, en de trekkershut Limburg gaf me genoeg gelegenheid deze hobby te verwezenlijken! Zo heb ik avontuurlijke foto’s van mijn dochters (die dat als pubers niet altijd even leuk vinden haha!) en van mijn vrouw weten te maken. S ‘avonds konden we onder het genot van een lekker avondmaal met z’n alle de foto’s kijken, en wat hebben we gelachen. Ook hebben we in de nabije omgeving een pony tour gedaan, waar mijn camera niet kon ontbreken! Het was erg fijn te zien dat we als familie dichter bij elkaar groeiden. We zijn erg sterk het fijne weekend uit gekomen en onze batterijen zijn weer helemaal opgeladen. Een aanrader voor elke trotse vader die graag met zijn familie er even lekker tussen uit wil.

c644f1ffac-Logos-logomaashoevekleur