Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Drink graag rode wijn

Wat dat betreft kan ik mezelf wel benoemen als de vrouw die van rode wijn houdt. Ik drink tijdens het diner graag een glaasje Bordeaux of Syrah, puur wegens het feit dat ik hierin de smaken enorm lekker vind.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Doordat ik op zoek ben gegaan naar nieuwe flessen wijn voor in de wijnrek hoopte ik dit enigszins via het internet te verkrijgen. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van 247wijnshop.nl. Hier hadden ze diverse rode wijnen in het assortiment welke ik zeer zeker wil “proeven”. Echter rest mij nog de vraag hoe dat ik dit bestellen moet….

Het bestellen gaat wat dat betreft erg gemakkelijk bij hun aangezien ik dit vanachter mijn computer kan doen. De kosten om te bestellen ligt tevens ook lager als ik wat ik elders gezien had en dan heb ik het nog niet gehad over de prijzen wat er wordt berekend voor wijnen. Boven de 50 euro is de bezorging geheel gratis waardoor ik er steeds voor zorg dat ik een flinke bestelling plaats. Kortom, smaakvolle wijnen bestel je het beste via 247wijnshop.nl.