Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

De mooiste versiering voor je wand

Een geprint Canvas printen groot formaat aan de wand is in vele woonkamers al lang niet meer weg te denken. Een afbeelding uit de bibliotheek van Wikiprints, jouw eigen foto of een andere foto die je ergens tegengekomen bent, alles kan voor je op canvas geprint worden.

slide1

Canvas printen groot formaat
Deze hoge kwaliteit garandeert Wikiprints in de eerste plaats door het dubbel geweven canvasdoek, waardoor je ook zeker bent van de robuustheid van het doek. Daarnaast zijn de frames die gebruikt worden niet verlijmd, waardoor het gevaar op kromtrekken erg klein is. Bovendien garanderen onze frames ook een perfect gespannen doek door de spietjes die erin bevestigd zijn. Uiteraard zijn ook de printers van de hoogste kwaliteit, waardoor de kleuren van je canvas spatten. De maximale printgrootte van de standaard printers is 120 cm, maar op aanvraag kan dit formaat aangepast worden.

Één ding weet je zeker: met een geprint canvas aan jouw wand breng je kleur, leven en sfeer in jouw woonkamer. Wil je een canvas aanschaffen, maar heb je nog geen afbeelding voor ogen? Neem dan conctact met Wikiprints op, zij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale woondecoratie.