Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

De 3 leukste games voor je PC

Er zijn heel veel games, die je op verschillende consoles kan spelen. Maar er zijn natuurlijk ook games die je op PC kan spelen. Er is heel veel keuze in verschillende categorieën en genres. Bijvoorbeeld open world games. Lees hier over de 3 leukste games voor je PC.  

Avatar: Frontiers of Pandora 

Avatar: Frontiers of Pandora is de nieuwe avatar game. Het is een first person action adventure game. Je speelt in de huid van een Na’vi en begint je avontuur in Pandora. Tijdens je reis door het universum van Avatar kom je unieke wezens en personages tegen. Je gaat de strijd aan tegen het menselijke RDA-leger. In de open wereld van Avatar beleef je het avontuur en strijd je tegen de vijanden.

Prince of Persia 

Speel als prins en ga het avontuur aan om het koninkrijk te redden van de verraderlijke Vizier. Het spel bestaat al langer maar is nu herboren. Er is een nieuwe generatie spelers en er zijn nieuwe vijanden. Versla de vijanden door de tijd terug te draaien door de puzzels op te lossen. Ga het avontuur aan en versla de vijanden. En red het koninkrijk.

Ghost Recon Frontline 

Ghost Recon Frontline is een pvp-shooter spel die zich afspeelt in het universum van Ghost Recon. Bedenk tactische strategieën en versla de vijandelijke teams. Roep versterking op en maak gebruik van rookgordijn drones. Werk samen met andere spelers en vorm je team. Gebruik je eigen tactische plannen. Ga de strijd aan tegen de vijanden in een open wereld met hoge bergen of droge gebieden. 

Ubisoft

Bekijk de website van de Ubisoft Store voor meer informatie. En voor meer games, voor pc en andere consoles. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden.