Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Brommerrijbewijs

Rijbewijs

Wil jij je brommerrijbewijs halen? Dan ben je bij verkeersschool Wesseldijk aan het juiste adres. in een middag je dit rijbewijs halen kan bij verkeersschool Wesseldijk. Ben je (bijna) 16 en wil jij snel op je brommer kunnen rijden? Dan kan dat bij verkeersschool Wesseldijk zelfs al  in een dag!

brommerrijbewijs

Brommerrijbewijs halen bij verkeersschool Wesseldijk

Waarom zou je voor verkeersschool Wesseldijk kiezen als er zo veel verschillende verkeersopleidingen. Verkeersschool Wesseldijk heeft veel voordelen en dus ook punten waarom je moet kiezen voor verkeersschool Wesseldijk.

  • Rijbewijs halen binnen één dag, of op eigen tempo
  • Enthousiaste, goed opgeleide instructeurs
  • ANWB kwaliteitsopleiding
  • Scooterles op een gloednieuwe Vespa scooter
  • Scooterrijles bij jou in de buurt rondom Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede
  • Ook training voor theorie AM
  • Hoogste slagingskans in de regio
  • Voordelige pakketten

Ze bieden bij verkeersschool Wesseldijk de ANWB-garantie. Dat betekent, lage tarieven, hoge kwaliteit en een slagingspercentage van maar liefst 98%. Bij verkeersschool Wesseldijk zijn ze al 40 jaar bezig met lessen geven op verschillende vlakken. Je kan hier dus terecht voor onder andere je autorijbewijs, je brommerrijbewijs of je be rijbewijs. Ze bieden zowel particuliere als zakelijke rijopleidingen. Ze hebben vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Ede en Tiel. Ook verzorgen ze naast de lessen ook cursussen op locatie. Voor veel dingen die gaan over leren voor het verkeer kan je terecht bij verkeersschool Wesseldijk. Door de vele ervaring die ze hebben opgebouwd in de jaren dat ze actief zijn kunnen ze jou vast super goed helpen.

Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk

Als je meer informatie wil hebben over verkeersschool Wesseldijk, of over het halen van je gewenste rijbewijs. Dan kan je een kijkje nemen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Ook kan je door de weeks van 08:30 tot 18:00 bellen naar het volgende nummer: 024 377 0666 en je kan altijd een mailtje sturen naar info@verkeersschoolwesseldijk.nl.