Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Anti spam software nodig

Ik baal steeds van het feit dat ik maar geen geschikte Anti spam software kan vinden. Op zich heb je via het internet genoeg gratis virus scanners, echter ben ik hier niet tevreden over aangezien je niet weet of het goed werkt. Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar een geschikte bedrijf waar ik een goede software kan bestellen hoopte ik het snel te vinden. Je hebt immers belangrijke privé dingen op de computer staat welke je niet graag op straat gooit toch?

imac-338988_960_720-300x169

Nu dat ik online ben gaan zoeken kwam ik vrijwel meteen terecht op de website van Jongkind ICT. Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede service en brede kennis op het gebied van computers. Zo heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf in de hoop dat hun mij een software aan kunnen bieden.

Via de website had ik het ook al gelezen dat het mogelijk is, echter hoor ik dit graag persoonlijk via de telefoon. Voorlopig hoef ik me in ieder geval geen zorgen meer te maken dat mijn computer kapot kan gaan.