Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Zeer fraaie tafeltennistafels te koop

Ben jij op zoek naar fraaie tafeltennistafels, dan ben je hier aan het juiste adres. Het bedrijf HeBlad heeft voor jou de mooiste modellen staan. Voordeel hiervan is dat deze allemaal hufterproof zijn. Dus voor vandalisme hoef jij je geen zorgen te maken. Normaal heb je deze modellen in de kleur groen, maar hier kan je er ook voor een blauwe kleur kiezen en zelfs gewoon in de beton kleur laten. Bij ons bedrijf waren zij al een tijd op zoek naar een leuke bezigheid om in de pauze te kunnen doen. Daarom waren twee tafels een geweldige uitkomst.  tafeltennistafels

Buiten tafeltennistafels

Sinds wij bij ons bedrijf een andere manier van pauze houden hebben gekregen, gaat de tijd veel te snel. Normaal hebben wij een uur tussen de middag, maar tijdens een wedstrijdje pingpongen hebben wij aan dit uur veel te weinig. Vaak blijven wij na werktijd nog een uurtje hangen om de partij af te maken.

HeBlad maakt al sinds 1994 deze tafels, maar ook voor andere materialen zoals pingpongballen en batjes ben je hier aan het juiste adres. Zelfs een schaaktafel of een ander spel voor buiten is hier te koop. Voordeel is dat zij dit met een grote vrachtwagen komen brengen. Iedereen is in ieder geval super blij met de tafeltennistafels.