Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Inspiratie nodig voor nieuwe merchandise? Denk dan eens aan de volgende artikelen!

Merchandise kan zeker een handig hulpmiddel zijn om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Het kan niet alleen ingezet worden om bijvoorbeeld op beurzen uit te delen, maar zou ook gebruikt kunnen worden om je medewerkers met iets leuks te verrassen. In dit artikel vind je diverse populaire artikelen die je zeker voor merchandise doeleinden zou kunnen gebruiken!

Artikel 1: Aanstekers

Hoewel roken steeds minder populair lijkt te worden, zijn aanstekers traditioneel leuk om uit te delen. Aanstekers zijn natuurlijk voor meerdere doeleinden te gebruiken (denk bijvoorbeeld ook aan het aansteken van kaarsjes) waardoor veel mensen ze ook in huis nodig hebben. Door jouw bedrijfslogo op een aansteker te bedrukken zullen veel mensen jouw bedrijf voorbij zien komen, bijvoorbeeld als de aanstekers uitgeleend worden aan andere mensen. Bijkomend voordeel is dat bedrukte aanstekers helemaal niet heel prijzig hoeven te zijn om te bestellen. Neem zeker dus een kijkje op aanstekers bedrukken in het geval je geïnteresseerd bent in bedrukte aanstekers.

Artikel 2: Schrijfblokken

Schrijfblokken zijn niet alleen nuttig, het is ook het type merchandise dat iedereen wel fijn vindt om te ontvangen! Denk maar eens na: hoe vaak heb jij het gehad dat jouw notitieblok kwijt (of op) was en dat je weer bij een collega moest aankloppen voor een blaadje? Het voordeel van schrijfblokken als merchandise materiaal is dat je logo altijd wel goed zal opvallen op de witte achtergrond van het papier. In het geval je geïnteresseerd bent in schrijfblokken is het zeer aan te raden om eens op schrijfblokken bedrukken te kijken.

Artikel 3: Pennen

Ongeacht je situatie op kantoor, thuis of school; iedereen blijft wel regelmatig een pen gebruiken. Pennen worden ook vaak uitgeleend om een paar minuten terug te krijgen. Ideaal dus als merchandise materiaal omdat veel verschillende mensen jouw bedrijfslogo op deze pennen bedrukt zullen zien staan!