Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Werken met de nieuwe kraanweegschalen

Ik ben erg blij met onze nieuwe kraanweegschalen. Het werkt zo veel beter. We werken sneller en zo ook nauwkeuriger. Ook kan ik de communicatie met de klant versnellen, door de juiste richtingen aan te geven. We hebben een flinke reorganisatie gehad, waardoor het even lastig was om met z’n allen een nieuwe weg in te slaan. Maar na een tijdje raakte we er al aardig aan gewend en wisten we wat ons te doen stond. Er moesten alleen nog een paar verbeteringen plaatsvinden om het allemaal wat beter en soepeler te laten lopen. Dit was in het budget meegenomen, iets waar ik ook wel hard voor gevochten heb. Maar goed, we kregen dus de nieuwe weegschalen en je merkte dat dit precies is wat we nodig hadden, die dag hadden we een snelheid wat we nog niet eerder hadden gezien. Alles verliep heel erg organisch, te gek, hoe zo’n klein dingetje zo’n effect kan hebben. Ik vind mijn werk erg leuk, werk er nu al vijf jaar met groot plezier en ik wil er graag nog een tijdje blijven werken. Ik wil heel graag ooit een promotie maken, maar na zo’n reorganisatie zit dat er nog niet meteen in. Blijven wachten en hard werken, dat is mijn motto nu.

bos