Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Weer een goede sfeer op de werkvloer door middel van een conflict management

Een conflict is een situatie waarin twee of meer mensen tegengestelde opvattingen of wensen hebben. Je hebt dus in ieder geval een meningsverschil. Maar wanneer dit conflict uitloopt tot een grote ruzie, dan heb je een groot probleem. Als teamleider ben je dan verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat dit conflict wordt opgelost, meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig heb ik hiervoor bij Art in Development een conflict management ingeschakeld. 

Helaas was er op mijn afdeling ook een flink conflict ontstaan, dit conflict ging over een overname. Om erger te voorkomen en wij hiermee niet voor de rechter wilden verschijnen hebben wij de hulp van Art in Development ingeschakeld.  conflict management

Zonder rechter toch tot een oplossing gekomen

Gelukkig had ik net op tijd aan de bel getrokken om zo het conflict aan te kunnen pakken. Door de deskundige hulp van Art in Development hebben wij de kosten voor een rechter kunnen besparen en zijn zij met een bevredigende oplossing gekomen. Dankzij de ervaring van Art in Development is het tot een alternatieve oplossing gekomen waarbij de partijen zelf niet aan gedacht hadden. Alles is met een sisser afgelopen en het conflict is inmiddels de wereld uit geholpen. Dit was mij zonder de hulp van Art in Development nooit gelukt.