Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Wat vind je? Damesschoenen Paul Green blauw

Ik zit al een hele tijd te azen op de damesschoenen Paul Green blauw, ik vind ze zeer wonderlijk en ik denk dat ze goed met mijn outfits matchen. Ik twijfel alleen nog wel een beetje over de kleur. Misschien ben ik ook een echte twijfelaar hoor. Ik ben een tweelingen en dan zeggen ze altijd dat die veel twijfelen, of je daar nou in gelooft of niet, bij mij is het toevallig zo! Maar goed, er is dus ook nog een uitvoering in het brons, en ik denk dat die eigenlijk net zo goed bij mijn outfits passen, maar ik vind het dus wel enorm spannend, want het gaat er denk ik om hoe vaak je ze gaat dragen. Bij blauw, wat dus eigenlijk mijn favoriet is, kan er ook een risico zijn dat je op een gegeven moment de kleur moe wordt, dat je ze dan niet meer aan doet. Bij brons is dat denk ik minder.

logo-nl

Leuke schoenen

Ik vroeg aan mijn vriend wat hij vond, en hij zei dat ik de blauwe moest nemen. Ik denk dan ook dat ik voor die ga. Maar, ik zit nu ook te denken, waarom niet alle twee? Daar word ik wel enthousiast van haha, misschien wel. Op zich kan ik het maken qua geld, ik heb leuk verdiend en de bonus al gehad.