Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Welke opstelling past het beste bij mij in voetbal gerelateerde spellen?

De juiste oplossing kiezen; het klinkt makkelijker dan dat het tegenwoordig daadwerkelijk is. Met diverse keuzes bestaande uit drie, vier of vijf verdedigers is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit artikel zou je kunnen helpen om uiteindelijk goed je opties af te wegen en zodoende goed voor de dag te komen tegen je tegenstanders.

Opstelling met drie verdedigers

Een opstelling met drie verdedigers (bijvoorbeeld de 3-4-3 of 3-5-2) wordt vaak als een aanvallende opstelling gezien. Met drie verdedigers is het cruciaal dat je voor snelle verdedigers kiest die zich als drietal kunnen redden in het hart van je defensie. Het voordeel van een defensie bestaande uit drie verdedigers is het feit dat je in een andere linie een speler (of speelster) overhoudt waardoor je op die positie een overtal kunnen creëren. In een 3-4-3 formatie is het overigens wel van belang dat je linker- en rechtermiddenvelder verdedigende arbeid niet schuwen.

Opstelling met vier verdedigers

Een klassieke 4-3-3 of 4-4-2, wie is hier nou niet groot mee geworden? Met deze opstelling bouw je zekerheid in, waarbij een klassieke 4-4-2 met het blok centraal op het middenveld iets defensiever zal aanvoelen dan de 4-3-3 formatie. Binnen deze formaties heb je ook diverse keuzes; speel bijvoorbeeld liever met de punt naar voren (defensiever) of de punt naar achteren (offensiever) op het middenveld? Belangrijk is dat je diverse variaties op deze opstellingen gewoon een paar keer uitprobeert zodat je kan ontdekken wat goed aansluit bij jouw speelwijze.

Opstelling met vijf verdedigers

Zeker als je bijvoorbeeld tegen een aanvallende tegenstander speelt of moeite hebt met verdedigen kan een 5-3-2 formatie uitkomst bieden. Een 5-3-2 klinkt aanvallend, maar met wingbacks op de flanken kan je ook met deze opstelling een aanvallende speelstijl hanteren. Mocht je je team helemaal willen ingraven (bijvoorbeeld om een overwinning over de streep te trekken) zou je ook voor een 5-4-1 formatie kunnen kiezen.

In het geval je een voetbalspel wil aanschaffen of bijvoorbeeld je team een boost wil geven kan het zeker handig zijn om een PSN kaart of Xbox giftcards aan te schaffen. Door middel van deze kaarten zorg jij er voor dat je de leukste voetbalspellen kan gaan spelen!