Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Wasbare luiers

Preofpakket luiers

Toen ik vorig jaar februari moeder werd, ging er echt een wereld voor me open. Zo hoorde ik dat er ook wasbare luiers bestaan. In eerste instantie vond ik dat maar vies, want dan moet je dat in de wasmachine doen en zo. Daarom besloot ik me in te lezen in deze herbruikbare luiers. Want wat zijn de voordelen precies? En waarom vinden veel mensen dit zo ouderwets? Vandaag vertel ik meer over waarom ik wasbare luiers helemaal het einde vind.

Wasbare luiers kopen

Door voor wasbare luiers te kopen, bespaar je ontzettend veel geld. Tijdens de eerste levensjaren van je kind verbruikt hij of zij namelijk meer dan 5 luiers per dag. Dat zijn er ontzettend veel. Stel je eens voor hoeveel vuilniszakken met luiers dat per jaar zijn. Kinderen gebruiken tot ze zindelijk zijn wel 6000 luiers. Wow, zo veel. Daar ben ik enorm van geschrokken.

Zwemluier

Het werkt heel gemakkelijk

Het werkt heel erg makkelijk. Je kindje heeft een grote of een kleine boodschap gedaan. Wanneer je kindje alleen geplast heeft, kan je de luier direct in de wasemmer gooien. De grote boodschap gooi je eerst in de wc. Vervolgens kan de luier ook in de wasmachine. Kind kan de was doen!

Proefpakket

Voordat ik een keuze heb gemaakt, heb ik een proefpakket besteld. Dat is zo makkelijk, want ik wilde het eerst eens proberen. Zodoende kon ik eerst een paar weken kijken hoe het me beviel. Maar ook welke modelletjes het best passen bij mijn kindje. Het ene kindje is immers het andere kindje niet. Na het proefpakket wist ik precies welk model geschikt was voor onze situatie.

Preofpakket luiers

Wasbare zwemluiers Na een paar maanden was ik helemaal om. Daarom besloot ik ook wasbare zwemluiers te bestellen. Ideaal! Zo makkelijk, kostenbesparend en beter voor het milieu. Mijn kindje en ik zijn in ieder geval heel erg blij met deze uitvinding. Billie Wonder: bedankt en we zullen nog vaker een bestelling bij jullie plaatsen.